2021-04-28 14:36:22• hírek • Szatmár.ro

Újabb segédápoló-képzést indít a Vöröskereszt szatmári szervezete

Május 17-én indul a Román Vöröskereszt szatmári szervezetének legújabb segédápoló-képzése. Érdeklődők jelentkezését várják.

A Vöröskereszt idei második segédápoló-tanfolyamát pénteken indítja el a szervezet. A képzés időtartama pedig 3 hónap lesz, mely során a résztvevők összesen elsajátíthatják a segédápolói szakma alapjait. A beiratkozáshoz szükség van a nyolc általános osztály elvégzését igazoló diplomára, illetve a jelentkezők kiváló egészségi állapota is előírás. A tanfolyam díja 1200 lej, jelentkezni május 12-ig lehet.


A háromhavi képzés első hónapja elméleti oktatás, majd a következő két hónapban zajlanak a gyakorlati órák, amelyek során élesben is kipróbálják a tanultakat a tanulók. A sikeres vizsgát követően az országban és külföldön is elismert diplomát kapnak a tanfolyam résztvevői.


A szatmári szervezet vezetője szerint a végzettek elhelyezkedését illetően jók a tapasztalatok, sokan külföldön találnak munkát diplomájukkal, de még többen itthon, kórházakban, idősek otthonában, bölcsődékben kapnak állást.


Bővebb információkért forduljanak személyesen a Vöröskereszt Szatmárnémeti, Vlad Ţepeş utca 3. szám alatti irodájához, telefonon pedig a 0261.770.244-es vagy a 0723.503.597-es számon lehet érdeklődni 8–16 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: